Har du spørgsmål? Ring idag på
20 99 86 09

Hulsave til beton og glasfiber i høj dansk kvalitet


Her finder du håndlavede hulsave også kaldet  kopbor og kernebor med ekstra boredybde, som vi producerer med diamantplatter eller hårdmetal på eget værksted.

Borene fremstilles i standard størrelser, samt efter kundernes ønsker og behov.

Vores hulsave og kopbor er velegnet til boring i Glasfiber rør, brønde og beton.

Boring med hulsave og kernebor sikrer et pænt resultat til montering af Insitu/gummitætning.

Anvendes blandt andet af kloakmestre til kloakarbejde. Læs mere..

Anvendelse:

Borene anvendes til boring i Glasfiber, som for eksempel bruges i forbindelse med kloakering, tanke og beholdere til spildevandsanlæg, glasfibersiloer mm.

Teknisk data:

Vi laver borene i den diameter og boredybde du ønsker.

Borene er med diamantplatter eller hårdmetal, der er beregnet til boring i Glasfiber og beton.

Vi kan lave dem med tilslutning til standard holder til hulsav, ½” rørgevind eller 5/4 UNC til kerneboremaskine.

Hulsav glasfiber

0,00 kr.

Special mål

0,00 kr.

Centerbor 6.3 mm

39,00 kr.

Holdersæt med langt 6.3 mm centerbor

139,00 kr.

Holdersæt med lang 10 mm centerbor

174,00 kr.

Holdersæt med 10 mm centerbor

250,00 kr.

Diamant hulsave og kopbor

Hos Dan-Diamond har vi specialiseret os i produktion og salg af diamant hulsave og kopbor til det professionelle segment. Vores udvalg af hulsave er alle håndlavet og produceres i standard størrelser med 100mm boredybde og diameter op til 226mm. Vi kan også special fremstille dine bor efter dine ønsker for diameter og boredybde. Vores bor er lavet med enten diamantplatter eller i hårdmetal, som egner sig særdeles godt til boring i byggematerialer som beton, glasfiber, træ, mursten, kunststof mm.

Hulsave og kopbor påloddet med diamantplatter eller hårdmetal har en betydeligt længere levetid. Samtidig kan arbejdstiden reduceres markant, i forhold til bor der er påloddet med bi-metal.

Udover hulsave tilbyder vi et bredt sortiment af blandt andet diamantklinger, kernebor og holdersæt, fremstillet i samme høje kvalitet.

Vi fremstiller hulsave og kopbor til dine specifikationer

Vi producerer professionelle hulsave og kopbor i mange forskellige boredybder og diametre. Alle vores produkter er udviklet i høj Dansk kvalitet, og ser anvendelse inden for mange forskellige brancher.

Har vi ikke en hulsav i de dimensioner du skal bruge, tilbyder vi at specialfremstille nogle nye, efter dine nøjagtige behov. Vi har vores eget produktionsværksted der kan klarer de fleste opgaver. Vi kan fremstille hulsave i en diameter på 50-500mm og i de boredybder du ønsker.

Desuden råder vi over et stort lager af blandt andet hulsave, klinger og kernebor, på den måde kan vi tilbyde en hurtig og effektiv betjening.

Få råd og vejledning om hulsave

Hos Dan-Diamond har vi over 15 års erfaring med fremstilling af dybe hulsave eller kopbor med diamantplatter. Vi stiller gerne vores faglige kompetencer til rådighed, og tilbyder råd og vejledning, så du kan være sikker på at du får det helt rette værktøj til opgaven.

Kontakt os gerne på telefon 20 99 86 09 eller e-mail info@dan-diamond.dk med eventuelle spørgsmål, og få en uforpligtende snak.

Dan-Diamond - Jupitervej 6, 6800 Varde
Telefon: +45 20 99 86 09
info@dan-diamond.dk